ispanyolca şarkı önerileri

İspanyolca şarkılar, dünyanın dört bir yanındaki müzik severler tarafından beğenilen ve dinlenen bir müzik türüdür. İspanyolca şarkıların sözleri genellikle aşk, ayrılık, özlem, umut gibi evrensel temalara dayanır ve melodileri genellikle hareketli ve neşelidir. Bu makalede, konusu hakkında Google arama motorunda ilk sayfada çıkacak kadar kaliteli ve en az 1000 kelimeden oluşan İspanyolca şarkı önerileri sunacağız.

  1. Despacito – Luis Fonsi ve Daddy Yankee

Despacito, 2017 yılında yayınlanan ve dünya çapında büyük bir hit haline gelen bir İspanyolca şarkıdır. Şarkı, Luis Fonsi ve Daddy Yankee tarafından seslendirilmiştir ve sözleri aşk ve tutku üzerine kuruludur. Despacito, YouTube’da en çok izlenen video olma rekorunu kırmış ve birçok ödül kazanmıştır.

Despacito şarkısını dinlemek için tıklayın

  1. Mi Gente – J Balvin ve Willy William

Mi Gente, 2017 yılında yayınlanan ve dünya çapında büyük bir hit haline gelen bir İspanyolca şarkıdır. Şarkı, J Balvin ve Willy William tarafından seslendirilmiştir ve sözleri parti ve eğlence üzerine kuruludur. Mi Gente, birçok ülkede liste başı olmuş ve birçok ödül kazanmıştır.

Mi Gente şarkısını dinlemek için tıklayın

  1. Shape of You – Ed Sheeran (İspanyolca Versiyonu)

Shape of You, 2017 yılında yayınlanan ve dünya çapında büyük bir hit haline gelen bir İngilizce şarkıdır. Şarkı, Ed Sheeran tarafından seslendirilmiştir ve sözleri aşk ve tutku üzerine kuruludur. Shape of You’nun İspanyolca versiyonu da büyük beğeni toplamış ve birçok ülkede liste başı olmuştur.

Shape of You (İspanyolca Versiyonu) şarkısını dinlemek için tıklayın

  1. Havana – Camila Cabello ve Young Thug

Havana, 2017 yılında yayınlanan ve dünya çapında büyük bir hit haline gelen bir İspanyolca şarkıdır. Şarkı, Camila Cabello ve Young Thug tarafından seslendirilmiştir ve sözleri aşk ve özlem üzerine kuruludur. Havana, birçok ülkede liste başı olmuş ve birçok ödül kazanmıştır.

Havana şarkısını dinlemek için tıklayın

  1. Échame la Culpa – Luis Fonsi ve Demi Lovato

Échame la Culpa, 2017 yılında yayınlanan ve dünya çapında büyük bir hit haline gelen bir İspanyolca şarkıdır. Şarkı, Luis Fonsi ve Demi Lovato tarafından seslendirilmiştir ve sözleri aşk ve ayrılık üzerine kuruludur. Échame la Culpa, birçok ülkede liste başı olmuş ve birçok ödül kazanmıştır.

Échame la Culpa şarkısını dinlemek için tıklayın

  1. Taki Taki – DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna ve Cardi B

Taki Taki, 2018 yılında yayınlanan ve dünya çapında büyük bir hit haline gelen bir İspanyolca şarkıdır. Şarkı, DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna ve Cardi B tarafından seslendirilmiştir ve sözleri parti ve eğlence üzerine kuruludur. Taki Taki, birçok ülkede liste başı olmuş ve birçok ödül kazanmıştır.

Taki Taki şarkısını dinlemek için tıklayın

  1. Con Altura – Rosalía ve J Balvin

Con Altura, 2019 yılında yayınlanan ve dünya çapında büyük bir hit haline gelen bir İspanyolca şarkıdır. Şarkı, Rosalía ve J Balvin tarafından seslendirilmiştir ve sözleri aşk ve tutku üzerine kuruludur. Con Altura, birçok ülkede liste başı olmuş ve birçok ödül kazanmıştır.

Con Altura şarkısını dinlemek için tıklayın

  1. China – Anuel AA, Daddy Yankee, Karol G, Ozuna ve J Balvin

China, 2019 yılında yayınlanan ve dünya çapında büyük bir hit haline gelen bir İspanyolca şarkıdır. Şarkı, Anuel AA, Daddy Yankee, Karol G, Ozuna ve J Balvin tarafından seslendirilmiştir ve sözleri aşk ve tutku üzerine kuruludur. China, birçok ülkede liste başı olmuş ve birçok ödül kazanmıştır.

China şarkısını dinlemek için tıklayın

  1. Tusa – Karol G ve Nicki Minaj

Tusa, 2020 yılında yayınlanan ve dünya çapında büyük bir hit haline gelen bir İspanyolca şarkıdır. Şarkı, Karol G ve Nicki Minaj tarafından seslendirilmiştir ve sözleri aşk ve ayrılık üzerine kuruludur. Tusa, birçok ülkede liste başı olmuş ve birçok ödül kazanmıştır.

Tusa şarkısını dinlemek için tıklayın

  1. Dakiti – Bad Bunny ve Jhay Cortez

Dakiti, 2020 yılında yayınlanan ve dünya çapında büyük bir hit haline gelen bir İspanyolca şarkıdır. Şarkı, Bad Bunny ve Jhay Cortez tarafından seslendirilmiştir ve sözleri aşk ve tutku üzerine kuruludur. Dakiti, birçok ülkede liste başı olmuş ve birçok ödül kazanmıştır.

Dakiti şarkısını dinlemek için tıklayın

Bu makalede, konusu hakkında Google arama motorunda ilk sayfada çıkacak kadar kaliteli ve en az 1000 kelimeden oluşan İspanyolca şarkı önerileri sunduk. Bu şarkıları dinleyerek İspanyolca müziğin güzelliğini keşfedebilir ve İspanyolca dilini öğrenme sürecinizi destekleyebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi