ispanyolca şarkı 2019

2019’un En İyi İspanyolca Şarkıları

2019, İspanyolca müzik sahnesinde heyecan verici bir yıl oldu. Yeni ve heyecan verici sanatçılar ortaya çıktı ve yerleşik isimler yeni müziklerle hayranlarını memnun etti. Bu yılın en iyi İspanyolca şarkılarından bazılarını sizler için derledik.

1. Rosalía – “Con Altura” (ft. J Balvin)

Rosalía, 2019’un en başarılı İspanyolca şarkıcılarından biriydi. “Con Altura” adlı şarkısı, Latin Grammy Ödülleri’nde Yılın Şarkısı ödülünü kazandı ve dünya çapında milyonlarca kez dinlendi. Şarkı, Rosalía’nın flamenko ve reggaeton gibi farklı müzik türlerini harmanladığı özgün tarzını yansıtıyor.

2. Bad Bunny – “Callaíta”

Bad Bunny, 2019’da Latin müziğinin en popüler isimlerinden biriydi. “Callaíta” adlı şarkısı, Latin Grammy Ödülleri’nde En İyi Urban Şarkı ödülünü kazandı ve dünya çapında milyonlarca kez dinlendi. Şarkı, Bad Bunny’nin özgün tarzını ve Latin müziğine getirdiği yenilikleri yansıtıyor.

3. J Balvin – “China” (ft. Karol G)

J Balvin, 2019’da Latin müziğinin en başarılı isimlerinden biriydi. “China” adlı şarkısı, Latin Grammy Ödülleri’nde En İyi Urban Şarkı ödülünü kazandı ve dünya çapında milyonlarca kez dinlendi. Şarkı, J Balvin’in reggaeton tarzındaki ustalığını ve Karol G ile olan uyumunu yansıtıyor.

4. Daddy Yankee – “Con Calma” (ft. Snow)

Daddy Yankee, 2019’da Latin müziğinin en başarılı isimlerinden biriydi. “Con Calma” adlı şarkısı, Latin Grammy Ödülleri’nde En İyi Urban Şarkı ödülünü kazandı ve dünya çapında milyonlarca kez dinlendi. Şarkı, Daddy Yankee’nin reggaeton tarzındaki ustalığını ve Snow ile olan uyumunu yansıtıyor.

5. Anuel AA – “China” (ft. Daddy Yankee, Karol G, Ozuna, J Balvin)

Anuel AA, 2019’da Latin müziğinin en başarılı isimlerinden biriydi. “China” adlı şarkısı, Latin Grammy Ödülleri’nde En İyi Urban Şarkı ödülünü kazandı ve dünya çapında milyonlarca kez dinlendi. Şarkı, Anuel AA’nın reggaeton tarzındaki ustalığını ve Daddy Yankee, Karol G, Ozuna ve J Balvin ile olan uyumunu yansıtıyor.

6. Karol G – “Tusa” (ft. Nicki Minaj)

Karol G, 2019’da Latin müziğinin en başarılı isimlerinden biriydi. “Tusa” adlı şarkısı, Latin Grammy Ödülleri’nde En İyi Urban Şarkı ödülünü kazandı ve dünya çapında milyonlarca kez dinlendi. Şarkı, Karol G’nin reggaeton tarzındaki ustalığını ve Nicki Minaj ile olan uyumunu yansıtıyor.

7. Ozuna – “Baila Baila Baila” (ft. Daddy Yankee, J Balvin, Anuel AA)

Ozuna, 2019’da Latin müziğinin en başarılı isimlerinden biriydi. “Baila Baila Baila” adlı şarkısı, Latin Grammy Ödülleri’nde En İyi Urban Şarkı ödülünü kazandı ve dünya çapında milyonlarca kez dinlendi. Şarkı, Ozuna’nın reggaeton tarzındaki ustalığını ve Daddy Yankee, J Balvin ve Anuel AA ile olan uyumunu yansıtıyor.

8. Maluma – “HP”

Maluma, 2019’da Latin müziğinin en başarılı isimlerinden biriydi. “HP” adlı şarkısı, Latin Grammy Ödülleri’nde En İyi Urban Şarkı ödülünü kazandı ve dünya çapında milyonlarca kez dinlendi. Şarkı, Maluma’nın reggaeton tarzındaki ustalığını ve özgün tarzını yansıtıyor.

9. Becky G – “Mayores” (ft. Bad Bunny)

Becky G, 2019’da Latin müziğinin en başarılı isimlerinden biriydi. “Mayores” adlı şarkısı, Latin Grammy Ödülleri’nde En İyi Urban Şarkı ödülünü kazandı ve dünya çapında milyonlarca kez dinlendi. Şarkı, Becky G’nin reggaeton tarzındaki ustalığını ve Bad Bunny ile olan uyumunu yansıtıyor.

10. Natti Natasha – “Sin Pijama” (ft. Becky G)

Natti Natasha, 2019’da Latin müziğinin en başarılı isimlerinden biriydi. “Sin Pijama” adlı şarkısı, Latin Grammy Ödülleri’nde En İyi Urban Şarkı ödülünü kazandı ve dünya çapında milyonlarca kez dinlendi. Şarkı, Natti Natasha’nın reggaeton tarzındaki ustalığını ve Becky G ile olan uyumunu yansıtıyor.

Faydalı Siteler:


Yayımlandı

kategorisi